+316 20973633    |     info@vinotricolore.com    |        |        |    

Vino Tricolore - Italiaanse wijnen

Vino Tricolore is continue op zoek naar de lekkerste wijnen uit de prachtige streek de Veneto, in het noordoosten van Italie.

Italië

Van oudsher is Italië een van de grootste wijnlanden ter wereld. Sterker nog, wij durven te beweren dat sommige van de beste wijnen ter wereld uit
Italië komen. 'Onze' wijnen komen uit de Veneto, een streek in het Noordoosten van Italië. Hieronder vallen onder andere het Gardameer, de Soave streek en Venetië. Deze streek staat bekend om de wijnen met een minerale smaak en diepgang,  maar zeker ook om de Spumante wijnen. En we hebben een paar pareltjes voor je uitgezocht...kijk gerust verder! Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

 

Wijnproeverij

Er zijn diverse mogelijkheden voor het verzorgen van een wijnproeverij. Of het nu voor een verjaardag is of een vrijgezellenfeest, verzorgd wordt door de personeelsvereniging of gewoon bij u thuis omdat het gezellig is, alles is mogelijk. Wij kunnen de hapjes verzorgen of u verzorgt verschillende hapjes en wij bedenken daarbij de wijnen, ook dat kan. Bel, e-mail of app gerust voor meer informatie.