27 februari 2017

Over ons

Tijdens een vakantie in Italië in 2013 kwamen wij per toeval terecht bij een wijnproeverij van wijnhuis Col Dovigo in Breganze. De sfeer, de vriendelijkheid, de leuke mensen en de passie waarmee over wijn werd gesproken, raakten ons. Tijdens een rondleiding door de wijngaard bij een ondergaande zon, dartelende puppy’s rond onze voeten en een goed glas wijn in de hand, beleefden wij het echte La Dolce Vita. We namen een paar dozen wijn mee naar huis, met in ons achterhoofd dat wijn thuis meestal heel anders smaakt dan in Italië.

Dit bleek echter niet zo te zijn want de wijn was thuis ook nog lekker. Heel lekker. Sterker nog, het jaar daarop zijn wij teruggegaan naar Col Dovigo om meer wijn te halen. Ook dié wijn was thuis nog steeds heerlijk. Tijdens ons volgende, derde, bezoek vroegen wij Valentina, kleindochter des huizes, waarom zij de wijnen nog niet exporteerden. Wij waren er zeker van dat er elders in Europa vraag zou zijn naar hun wijnen. Heel toevallig (?) wilden zij deze stap net gaan maken. Zij zochten alleen nog mensen die rustig aan, stap voor stap, met hen mee wilden gaan in dit avontuur.

Niet gehinderd door veel kennis van wijn maar wel heel goed wetend wat wij lekker vinden, zijn wij dit avontuur aangegaan. De rest is geschiedenis…sinds 2016 zijn wij trotse importeurs van de wijnen van Col Dovigo!

Proeven?
Neem gerust contact met ons op!

Ciao!

Vino Tricolore
Patrick en Corina

Verduyn Motoren Ducati Specialist
IMAG1251